Nohejbal

"A" tým - aktuální výsledek

06.09.2009 23:59

2. liga ČNS

6. 9. 2009

 

TJ Pankrác - Start VD Plzeň "A"   6:3

 

Poslední zápas základní části svedl dohromady dva vedoucí týmy této skupiny II. ligy. O pořadí bylo již dopředu rozhodnuto, Start měl tříbodový náskok a jistotu prvního místa. Oběma týmům mělo utkání posloužit jako generálka před vstupem do play-off.

            Plzeň vstoupila do zápasu lépe, po boji vyhrála obě dvojky 2:1 na sety, ale jak Holý s Miksanem proti Albrechtovi s Mocem, tak Švácha se Šikem proti Klesalovi s Novákem nedostali nic zadarmo. Koncovka rozhodovala i v první trojice, tentokrát tahali za kratší konec Plzenští. Druhá trojka posloužila hráčům Startu k vyzkoušení nové sestavy, ale zapracování Šika do sestavy s Reindlem, Giertlem a střídajícím Miksanem se nepodařilo, sehraná domácí trojice Albrecht – Filípek – Ježdík hladce vyhrála ve dvou setech. Do vedení šli domácí po třetí dvojici, i když hostující Giertl s Nozarem byli krůček od vítězství. Na 3:3 srovnal po exhibičním výkonu Miksan. To však bylo ze strany Plzeňáků vše, domácí bez ztráty setu ovládli další tři zápasy a zvítězili 6:3.

 

„Z výkonem i výsledkem jsme samozřejmě spokojení. Zdá se, že jsme se přes léto dobře připravili (úsměv), teď jde o to potvrdit to v play-off proti Bedřichovu,“ řekl domácí Štěpán Albrecht.

Hostující Martin Švácha byl o poznání zklamanější: „Dneska jsme zahráli bídně, asi jsme v podvědomí měli to, že už o nic nejde. Je ale lepší dostat nakládačku teď než potom v play-off. Po prvních dvojkách jsme začali experimentovat, domácí se chytili a nebyli k zastavení. Musíme se vrátit k trpělivé a bojovné hře, zkušenosti na to máme.“        

 

Všechny výsledky a konečnou tabulku naleznete zde

 

Fotky ze zápasu naleznete zde

 

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ Start VD Plzeň - Nohejbal TJ Start V.D. Plzeň
Nohejbal
Květná E-414
326 00 Plzeň