Nohejbal

"A" tým - druhý zápas baráže o I. ligu

11.10.2009 12:46

Start VD Plzeň - Spartak MSEM Přerov 5:3

 

Odveta barážového utkání o I. ligu začala navlas stejně jako minulý týden v Přerově. Nejdříve posledním míčem ve třetím setu prohráli domácí Miksan s Michalem Holým, přemožiteli byli Pavelka s Goldou. Na 1 : 1 hladkým vítězstvím ve dvou setech srovnali Šik se Šváchou po vítězství nad Šlézarem s Miklíkem. Trojice začaly pro domácí katastrofálně: hostující Miklík – Šlézar – Golda vedli v prvním setu nad Miksanem –Šikem – Giertlem 7 : 3 a Plzenští byli donuceni ke střídání, na hřiště přišel Oldřich Holý a stejně jako minulý týden se podílel na senzačním obratu již v prvním setu i celkovém vítězství 2 : 0 na sety.

Druhá domácí sestava Michal Holý – Nozar – Švácha pak v nervydrásající koncovce porazila posledním míčem Pavelkovu trojici. Vedení Startu 4 : 1 zajistil tentokrát s přehledem hrající Miksan hladkým vítězstvím nad Miklíkem. Hosté nesložili zbraně a v zápasech trojic vrátili domácím porážky, nejdřív trio Pavelka – Doležel – Blažek přehrálo 0 : 2 Šikovu formaci, pak v souboji s Šlézarovou trojicí tahali za kratší konec domácí Michal Holý s Nozarem a Šváchou. Za stavu 4 : 3 pro Plzeň musely rozhodnout dvojice. Zkušení Miksan s Michalem Holým tentokrát kvalitním bojovným výkonem nepřipustili komplikace a dvousetovým vítězstvím zajistili Startu návrat do Přerova.

 

„Opět to byl velice těžký zápas, tentokrát jsme soupeři odskočili na 4 : 1 a naši skvělí diváci nás doslova dotlačili k vítězství. Oproti minulému týdnu jsme lépe zvládli koncovky setů. Příští týden v Přerově to bude otevřené, víme, že podpora publika bude na straně domácích, snad se s tím i s dlouhou cestou vypořádáme lépe než minulý týden,“ řekl domácí kapitán Jiří Miksan.      

 

Foto z utkání naleznete zde.

Vyhledávání

Kontakt

TJ Start VD Plzeň - Nohejbal TJ Start V.D. Plzeň
Nohejbal
Květná E-414
326 00 Plzeň