Nohejbal

TJ Start VD Plzeň „B“ – SK Plzeň Bolevec 5:2

14.04.2010 22:48

První kolo 1. třídy MP se odehrálo ve středu za chladnějšího počasí. Domácím nějakou dobu trvalo, než se dostali do provozní teploty, ale nakonec zápas dovedli do vítězného konce.

 

První dvojka domácích ve složení Giertl a Vydra měla famózní nástup, ale soupeř se postupně zlepšoval a nakonec zvítězil 2:1. Druhá dvojka domácích ve složení Holý a Krčmář nezačala zápas dobře, bojovala, ale soupeř po právu taktéž zvítězil 2:1. Stav po dvojkách 0:2.

 

Jak první trojka domácích ve složení Kliment, Spišiak a Vydra, tak druhá ve složení Gertl, Holý a Krčmář soupeře bez problémů přehráli a zvítězili hladce 2:0. Stav po 4 zápasech byl 2:2.

 

Naše třetí dvojka ve složení Kliment a Spišiak v prvním setu rychle prohrávala o 4 balony a první set tak získal soupeř. Již ke konci prvního setu jsme mezihru vylepšili a to se přeneslo do dalších setů, kde už jsme byli jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vyhráli 2:1. Stav zápasu byl 3:2.

 

Ve zbylých trojkách jsme soupeře znovu jednoznačně přehráli, především lepším blokem a útokem. Taktéž naše pole bylo velmi slušné, ale tím disponoval i soupeř. Obě trojice ve stejném složení vyhráli nad soupeřem 2:0. Konečný stav zápasu 5:2.

 

„Vyzdvihnul bych výkony obou trojkových smečařů (Giertl, Kliment) a podání Vydry, které dělalo soupeři velké problémy a několikrát dokonce soupeři nadělil eso. Naopak kriticky hodnotím příliš mnoho mnou zkažených servisů v naší dvojce a chybějící potenci dát desátý bod ve dvojce z perfektně připravené náhry“ říká Oldřich Holý.

Vyhledávání

Kontakt

TJ Start VD Plzeň - Nohejbal TJ Start V.D. Plzeň
Nohejbal
Květná E-414
326 00 Plzeň